Nahoru

Učební plán - školní rok 2019/2020

ŠVP: Analýza potravin — Denní studium — 2. až 4. ročník

RVP: 29-42-M/01 — Analýza potravin
ŠVP: Analýza potravin

Denní studium — 2. až 4. ročník

Kategorie a názvy vyučovacích předmětůPočet vyučovacích hodin týdněZa studium celkem
1.2.3.4.
Povinné vyučovací předměty32(13)32(13)33(16)33(17)130(59)
Česká jazyk a literatura333312
1. cizí jazyk3(3)3(3)3(3)3(3)12(12)
Konverzace v cizím jazyce1(1)--2(2)2(2)5(5)
Občanská výchova--1124
Dějepis2------2
Matematika333312
Fyzika2------2
Biologie a ekologie3(1)------3(1)
Obecná a anorganická chemie4(1)------4(1)
Organická chemie--3----3
Tělesná výchova2(2)2(2)2(2)2(2)8(8)
Informační a komunikační technologie3(3)3(3)----6(6)
Ekonomika--32--5
Fyzikální chemie a instrumentální analýza----4(2)4(3)8(5)
Chemie potravin a biochemie----224
Mikrobiologie--4(2)4(3)5(3)13(8)
Technologie potravin33----6
Analytická chemie3(2)4(3)5(4)5(4)17(13)
Matematický seminář----224
Počet vyučovacích hodin týdně32323333130
Nepovinné vyučovací předměty423312
2. cizí jazyk22228
Seminář z 1. cizího jazyka2------2
Seminář z českého jazyka----112
Odborná praxe2 týdny2 týdny2 týdny0 týdnů6 týdnů