Nahoru

Tematické okruhy učiva pro přípravu k ústní maturitní zkoušce z TECHNOLOGICKÝCH PROCESŮ

Studijní obor:   RVP: Přírodovědné lyceum; ŠVP: Přírodovědné lyceum
  

Tematické okruhy zde ke stažení ve formátu PDF.

  • Základní technologické procesy v zemědělství
  • Konzervace potravin
  • Chov hospodářských zvířat
  • Chov zájmových zvířat
  • Technologie zpracování masa a masných výrobků
  • Zpravování drůbeže a vajec
  • Technologie zpracování mléka
  • Technologie zpracování ryb
  • Technologie zpracování medu
  • Pěstování hospodářských plodin, ovoce a zeleniny
  • Zpracování hospodářských plodin, ovoce a zeleniny
  • Technologie zpracování mouky
  • Technologie výroby nealkoholických nápojů
  • Technologie výroby piva
  • Kvasná technologie
  • Technologie vody
  • Energie a její získávání
  • Technologické procesy v chemickém průmyslu
  • Biotechnologie
  • Technologie využití a regulace odpadů

 

V Praze dne 15. června 2019