Organizace profilové části maturitní zkoušky ve školním roce 2021/2022
RVP: Technologie potravin
ŠVP: Technologie zpracování masa a masných výrobků
povinné předměty:
skládá se z českého jazyka a literatury, z cizího jazyka a ze zkoušek tří odborných předmětů uvedených v učebním plánu. Zkouška z daného předmětu se v návaznosti na studovaný obor může realizovat písemně, prakticky, ústně nebo kombinací uvedených forem.
Pro obor RVP: Technologie potravin; ŠVP: Technologie zpracování masa a masných výrobků jsou stanoveny tyto předměty:
- český jazyk a literatura
- skládá se z písemné zkoušky (8. dubna 2022) a z ústní zkoušky (16.−20. května 2022),
- anglický jazyk
- skládá se z písemné zkoušky (22. dubna 2022) a z ústní zkoušky (16.−20. května 2022),
- technologie
- skládá se z praktické zkoušky (26. dubna 2022) a z ústní zkoušky (16.−20. května 2022),
- analytická chemie
- skládá se z písemné zkoušky (11. dubna 2022) a z praktické zkoušky (25. dubna 2022),
- biologie a mikrobiologie
- skládá se z praktické zkoušky (19. a 21. dubna 2022) a z ústní zkoušky (16.−20. května 2022),
nepovinné předměty:
- fyzikální chemie
- koná se formou ústní zkoušky (16.−20. května 2022),