Nahoru
English German French

Učební plán - školní rok 2023/2024

ŠVP: Zpracování mouky, technologie pekařských a cukrářských výrobků — Denní studium

RVP: 29-41-M/01 — Technologie potravin
ŠVP: Zpracování mouky, technologie pekařských a cukrářských výrobků

Denní studium

Kategorie a názvy vyučovacích předmětůPočet vyučovacích hodin týdněZa studium celkem
1.2.3.4.
Povinné vyučovací předměty32(13)32(13)33(15)33(15)130(56)
Český jazyk a literatura333312
1. cizí jazyk3(3)3(3)3(3)3(3)12(12)
Konverzace v cizím jazyce1(1)--2(2)2(2)5(5)
Občanská výchova--1124
Dějepis2------2
Matematika333312
Fyzika2------2
Biologie a ekologie3(1)------3(1)
Obecná a anorganická chemie4(1)------4(1)
Tělesná výchova2(2)2(2)2(2)2(2)8(8)
Informační a komunikační technologie3(3)3(3)----6(6)
Ekonomika--32--5
Biologie a mikrobiologie--3(1)3(2)4(3)10(6)
Technická příprava2------2
Technologie233614
Dílenská cvičení2(2)2(2)2(2)2(2)8(8)
Organická chemie a biochemie--3----3
Analytická chemie--3(2)3(2)4(3)10(7)
Fyzikální chemie----4(2)--4(2)
Matematický seminář----224
Volitelné vyučovací předměty0-40-20-30-10-10
2. cizí jazyk0-20-20-2--0-6
Seminář z 1. cizího jazyka0-2------0-2
Seminář z českého jazyka----0-10-10-2
Počet vyučovacích hodin týdně32-3632-3433-3633-34130-140
Praxe2 týdny2 týdny2 týdny--6 týdnů