Tematické okruhy učiva pro přípravu k ústní maturitní zkoušce z TECHNOLOGICKÝCH PROCESŮ
Studijní obor: | RVP: Přírodovědné lyceum; ŠVP: Přírodovědné lyceum |
Tematické okruhy zde ke stažení ve formátu PDF.
- Základní technologické procesy v zemědělství
- Konzervace potravin
- Chov hospodářských zvířat
- Chov zájmových zvířat
- Technologie zpracování masa a masných výrobků
- Zpracování drůbeže a vajec
- Technologie zpracování mléka
- Technologie zpracování ryb
- Technologie zpracování medu
- Pěstování hospodářských plodin, ovoce a zeleniny
- Zpracování hospodářských plodin, ovoce a zeleniny
- Technologie zpracování mouky
- Technologie výroby nealkoholických nápojů
- Technologie výroby piva
- Kvasná technologie
- Technologie vody
- Energie a její získávání
- Technologické procesy v chemickém průmyslu
- Biotechnologie
- Technologie využití a regulace odpadů
V Praze dne 20. září 2024