Nahoru
English German French

Tematické okruhy učiva pro přípravu k ústní maturitní zkoušce z HYGIENY A TECHNOLOGIE ZPRACOVÁNÍ ŽIVOČIŠNÝCH PRODUKTŮ

Studijní obor:   RVP: Veterinářství; ŠVP: Veterinářství
  

Tematické okruhy zde ke stažení ve formátu PDF

  • HACCP
  • Hygiena a sanitace při výrobě potravin
  • Sanitace; Hodnocení kvality potravin
  • Chemické látky v potravinách
  • Obaly používané v potravinářství
  • Veterinární prohlídka masa a orgánů jatečných zvířat
  • Hygiena při zpracování masa a masných výrobků
  • Hygiena při zpracování mléka a mléčných výrobků
  • Hygiena při zpracování drůbeže a vajec
  • Hygiena při zpracování medu
  • Základy technologie zpracování živočišných produktů
  • Suroviny živočišného průmyslu
  • Technologie zpracování masa a masných výrobků
  • Zpracování drůbeže a vajec
  • Charakteristika ryb a dalších vodních živočichů
  • Zpracování zvěřiny a drobných hospodářských zvířat
  • Technologie zpracování mléka
  • Zpracování tuků živočišného původu; Zpracování medu

 

V Praze dne 20. září 2024