Tematické okruhy učiva pro přípravu k ústní maturitní zkoušce z HYGIENY A TECHNOLOGIE ZPRACOVÁNÍ ŽIVOČIŠNÝCH PRODUKTŮ
Studijní obor: | RVP: Veterinářství; ŠVP: Veterinářství |
Tematické okruhy zde ke stažení ve formátu PDF
- HACCP
- Hygiena a sanitace při výrobě potravin
- Sanitace; Hodnocení kvality potravin
- Chemické látky v potravinách
- Obaly používané v potravinářství
- Veterinární prohlídka masa a orgánů jatečných zvířat
- Hygiena při zpracování masa a masných výrobků
- Hygiena při zpracování mléka a mléčných výrobků
- Hygiena při zpracování drůbeže a vajec
- Hygiena při zpracování medu
- Základy technologie zpracování živočišných produktů
- Suroviny živočišného průmyslu
- Technologie zpracování masa a masných výrobků
- Zpracování drůbeže a vajec
- Charakteristika ryb a dalších vodních živočichů
- Zpracování zvěřiny a drobných hospodářských zvířat
- Technologie zpracování mléka
- Zpracování tuků živočišného původu; Zpracování medu
V Praze dne 20. září 2024